Magazin
08 Tem 2019 11:02 Son Güncelleme: 08 Tem 2019 12:20

Davette skandal! Ünlü model, Osmanlı Torunu'na göğüslerini gösterdi!

2016 yılında meydana gelen olayda, İngiliz televizyon yıldızı Katie Price, özel bir davette Osmanlı torunu olarak bilinen ünlü diplomat Boris Johnson'a göğüslerini çıkarıp salladı.

2016 yılındaki İtalya'nın Perugia kenti yakınlarındaki partiye katılan aktris Joan Collins, olayın detaylarını kamuoyuyla yeni paylaştı.

İngiltere'de yayınlanan London's Evening Standard gazetesinin sahibi ayrıca eski bir KGB ajanının oğlu olan Rus bir iş adamı Evgeny Lebedev'in, İtalyada bulunan lüks villasında sanat ve iş dünyasında önemli insanların davet edildiği partiye davet edilen İngiliz model ve televizyon yıldızı Katie Price, göğüslerini çıkarıp yanında oturduğu ünlü diplomat Boris Johnson'a salladı.

VİLLADAN ATILDI
Price'ın bu hareketi davetlilier arasında buz gibi bir havanın esmesine sebep oldu. Price daha sonravillada bulunan görevliler tarafından çıkarıldı.

                        Evgeny Lebedev

"GÖĞÜSLERİMİ GÖRMEK İSTER MİSİN?"
Vodka ve şampanyanın bedava olduğu partide, İngiliz aktris Joan Collins, yeni yaptırdığı göğüslerinden gurur duyduğunu söyleyen Price'ın, Boris'e "Göğüslerimi görmek ister misin" dediğini iddia etti.

GÖĞÜSLERİNİ SALLADI
Bu hareketten dolayı Boris, utanıp geri doğru çekilmesine rağmen Price, elbisesini beline kadar indirip göğüslerini Boris'e doğru salladı. Price, bu hareketinden sonra korumalar tarafından dışarı çıkarıldı.

BORİS JOHNSON KİMDİR?
Osmanlı'nın son döneminde Dahiliye Nazırlığı yapmış Ali Kemal'in öz torunu Stanley Johnson'ın oğlu olan Boris Johnson, Londra Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.