Davayı kaybeden Hadise ablasına öfke kustu! "Zehirli insan..."

Ablası Hülya Açıkgöz ile arası bozuk olan Hadise davayı kaybedince çok sinirlendi. Hadise yaptığı paylaşımda "Zehirli insan zehirlidir; aile olsun ya da olmasın" dedi.

Davayı kaybeden Hadise ablasına öfke kustu! "Zehirli insan..." - Sayfa 1

Giydiği kıyafetlerle gündemden düşmeyen Hadise'nin menajerliğini, geçtiğimiz seneye kadar ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene, iki kardeş arasında ipler koptu. 

112
Davayı kaybeden Hadise ablasına öfke kustu! "Zehirli insan..." - Sayfa 2

Ablasıyla çalışmayı sonlandıran ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı ablasını, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti.

212
Davayı kaybeden Hadise ablasına öfke kustu! "Zehirli insan..." - Sayfa 3

HÜLYA YALANLAMIŞTI

Hülya Açıkgöz ise iddialarını yalanlamış, kardeşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmasını da “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” sözleriyle açıklamıştı.

312
Davayı kaybeden Hadise ablasına öfke kustu! "Zehirli insan..." - Sayfa 4

Yıllardır ablasıyla birlikte çalışan Hadise, “hadise.com” internet sitesini ablası menajerliğini yaptığı sırada almıştı. İki kardeşin arasındaki kavga ve birlikte çalışmayı bırakması, bir domain savaşını başlattı. 

412