Televizyon
21 Mar 2018 11:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

“Darısı Başına” Instagram’da kaldı! O isim Kanal D Program Direktörü mü oluyor? (Medyaradar/Özel)

Kanal D için çektikleri “Darısı Başına”nın 7 bölümü yönetim tarafından beğenilmeyince ellerinde kaldı.

Yapımcılıklarını Karga Film’den ayrılan ve ortak şirket kuran Dilek Dağcıoğlu ve Ebru Erkal Kip'in yeni kurdukları şirket üzerinden yaptıkları, 7 bölüm çekilen düğün programı “Darısı Başına” Kanal D yöneticileri tarafından beğenilmeyince yayınlamama kararı alındı.
 
Gündüz saatlerine Gelin Evi’nden esinlenme haftada 4 düğünden oluşan yeni bir işle girmeye hazırlanan ekip uzun uğraşlardan sonra 7 bölüm çekebildi. Ancak Kanal D yöneticileri düğün programı “Darısı Başına”yı beğenilmeyerek yayınlamama kararı verdi.

Kanal D’den parasını dahi alamadıkları 7 bölüm ile baş başa kalan yapımcılar ellerindeki bantları hemen başka kanallara götürdüler.


 
Sırasıyla TV8 , Show TV ve FOX’un da izlediği bu bölümleri hiçbir tv yöneticisi de beğenmemiş.
 
“Darısı Başına” 3 ortağın şimdilik sadece Intagram'da tanıtımını yaptıkları bir program olarak kaldı.
 


KANAL D PROGRAM DİREKTÖRÜ MÜ OLUYOR?
 
Dİlek Dağcıoglu’nun program yapıp yöneticilere kabul ettirmekten çok yorulduğu konuşuluyor. Ekip içinde de Dilek Dağcıoğlu’na Kanal  D’ye geri dön baskısı başladığı da bize gelen bilgiler arasında...
 
Yayın hayatına geçirdiği programlarda başarıyı yakalayamayan Kanal D’nin de Dilek Dağcıoğlu’na eski görevine geri dön çağrısı yaptığı, ünlü yapımcı Dağcıoğlu’nun halen görevde olan Kanal D Program Direktörü Özgül Apace’nin yerine geleceği konuşuluyor...



MEDYARADAR/ÖZEL