Danla Biliç'e post paylaşımı için rekor teklif! Neden kabul etmedi?

Makyaj videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in ünü gün geçtikçe artıyor. Artık her yaptığı olay yaratan Biliç, Ayşe Arman'a röportaj verdi ve itirafları duyanların ağzını açık bıraktı.

Danla Biliç'e post paylaşımı için rekor teklif! Neden kabul etmedi? - Sayfa 1

Makyaj videolarıyla tanınan ünlü YouTuber, Danla Biliç, sosyal medyada yaptığı reklamlardan aldığı parayla ile herkesi şaşırttı. Rekor teklifi neden geri çevirdiğini de itiraf etti.


113
Danla Biliç'e post paylaşımı için rekor teklif! Neden kabul etmedi? - Sayfa 2

YouTube kanalından yayımladığı makyaj videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in ünü gün geçtikçe artıyor. Artık her yaptığı olay yaratan Biliç, Ayşe Arman'a röportaj verdi ve itirafları duyanların ağzını açık bıraktı. 

213
Danla Biliç'e post paylaşımı için rekor teklif! Neden kabul etmedi? - Sayfa 3

YouTube üzerinden kazandıklarının yanı sıra sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı reklam paylaşımlarıyla da para kazanan Danla Biliç, kendisine gelen rekor teklifi reddettiğini söyledi. 

313
Danla Biliç'e post paylaşımı için rekor teklif! Neden kabul etmedi? - Sayfa 4

Instagram’da 4 milyon takipçisi olan Danla Biliç, ''Yok artık! Bu kadar çok para da teklif edilir mi?’ dediğin oldu mu?'' sorusuna tüm samimiyetiyle cevap verdi. Biliç, kendisine 500 bin TL teklif edildiğini şu sözlerle anlattı:

413