Magazin
25 Ağu 2021 13:18 Son Güncelleme: 25 Ağu 2021 13:23

Danla Bilic ve Poyraz Teoman’dan kötü haber! ‘Evlilik için çok diri ve gencim’ demişti...

Danla Bilic, yaklaşık altı ay önce aşk yaşamaya başladığı Poyraz Teoman ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildi.

26 yaşındaki Damla Bilic, yaklaşık altı ay önce Poyraz Teoman ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Mutluluklarını sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne seren çift ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.

DANLA BİLİC VE POYRAZ TEOMAN AYRILDI MI?

26 yaşındaki Bilic, sevgilisi ile birlikte yer aldıkları fotoğrafları Instagram hesabından sildi. Teoman'ı sosyal medyadan takipten de çıkan Danla Bilic'in bu hamlesi, "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Taraflar, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı. Bilic, daha önce, "Evlilik için çok diri ve gencim" şeklinde konuşmuştu.

Ankara'da yaşayan Poyraz Teoman, TED Ankara Koleji'nde lise eğitimini tamamladı. Ardından Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu.

"ÇOK PARA KAZANMIYORUM"

Öte yandan Danla Bilic, geçtiğimiz haftalarda katıldığı programda bilinmeyenlerini anlatmıştı. "Hiçbir zaman arkadaş çevreme çok fazla YouTuber ya da blogger almamaya çalıştım" diyen Bilic, sanıldığı kadar para kazanmadığını dile getirmişti.

Danla Bilic, "Ben 'Yatarak para kazanıyorsunuz' sözünü hiç anlamıyorum. E öyleyse buyur, sen de yap. Niye duruyorsun? Ayrıca öyle sanıldığı kadar çok para da kazanmıyoruz." demişti.