Televizyon
23 Nis 2010 11:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:15

''DANGALAKLARA ANLATMAK LAZIM! '' FATİH ALTAYLI'YI HANGİ MESAJ ÇILGINA DÖNDÜRDÜ?

Dün gece ekrana Teke Tek programında bir izleyiciden gelen e-mail Fatih Altaylı'nın yine ayarını bozdu...

Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı’nın birlikte sunduğu "1915 soykırım mı tehcir mi?" başlıklı ve Ermeni olaylarının konu edinilen Teke Tek programının dünkü konuğu sosyolog Dr. Hüseyin Çelik oldu.

Konuyla ilgili araştırmaları bulunan Hüseyin Çelik’i konuk eden Fatih Altaylı, programın bir bölümünde reklama gidince olanlar oldu.

REKLAM ARASI GELEN E-MAİL
Teke Tek programının arasında verilen reklamın ardından programın başlamasından kısa bir süre sonra Fatih Altaylı, konuşmalara müdahale ederek gelen bir e-maili okudu. E-mailde yazılan mesaj Fatih Altaylı’yı çıldırtmaya yetti. Mailde neden reklam arası verildiği merak ediliyor ve konuğa reklam arasında mahalle baskısı yapılıp yapılmadığı sorgulanıyordu.

FATİH ALTAYLI VİTESTEN ATTI!

İşte Fatih Altaylı’nın koptuğu o an:

Fatih Altaylı: Beyefendi siz herkesi kendiniz gibi mi zannedersiniz. Arkadaşlar uyarıyorlardı, 23.45’de reklam arası vermemiz gerekiyordu. Konuğumun lafını bozmayayım diye bölmeyeyim diye 23.48’e kadar bekledim. Arkadaşlar uyarınca reklamların belli bir vakitte girmesi lazım. Arkadaşlar uyarınca vermek zorunda kaldım

Murat Bardakçı: Niye hesap veriyorsun, anlatamazsın ki!

Fatih Altaylı: Hayır böyle dangalaklar olduğu zaman bunlara bir şey söylemek lazım.

Murat Bardakçı: Anlatamazsın ki...