Damla Ersubaşı'dan takipçisine küfürlü yanıt!

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, bir takipçisine verdiği küfürlü yanıtla gündeme geldi. Mustafa Can Keser ile mutlu bir evlilik sürdüren Ersubaşı, konuyla ilgili "Kusura bakmayın herkes üslubunun karşılığını alır" açıklamasını yaptı

Damla Ersubaşı'dan takipçisine küfürlü yanıt! - Sayfa 1

Oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girdi. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise bir ay önce dünyaya geldi.


112
Damla Ersubaşı'dan takipçisine küfürlü yanıt! - Sayfa 2

İHANET İDDİASI

Çift, geçtiğimiz günlerde ihanet haberleriyle gündemde yerini aldı. Mustafa Can Keser'in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi.

212
Damla Ersubaşı'dan takipçisine küfürlü yanıt! - Sayfa 3

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Keser, çıkan haberlerin ardından şu açıklamayı yaptı:

Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. 

312
Damla Ersubaşı'dan takipçisine küfürlü yanıt! - Sayfa 4

BUZLAR ERİDİ

Eşinin açıklamasından sonra Ersubaşı da konuyla ilgili düşüncelerini ifade etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" diyerek barıştıklarını duyurdu.

412