Spor
22 Ara 2023 15:27 Son Güncelleme: 22 Ara 2023 15:30

Damla Ersubaşı'dan şoke eden uyuşturucu itirafı! "Eski eşimin ailesinin paralarını..."

Gündeme boşandığı eşinin kendisi hakkındaki iddiaları ile gelen 'Sihirli Annem'in 'Tuğçe'si Damla Ersubaşı video paylaşımında bulunarak, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti çocuklarımı aldı" dedi.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteri ile tanınan Damla Ersubaşı, sosyal medyadan video paylaşımında bulunarak bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar oynadığını söyledi.

Ersubaşı boşandığı eşi Mustafa Can Keser'in kendisini tehdit ettiğini ve 'çocuklarını aldığını' öne sürdü.

Ersubaşı videoda şunları söyledi:

"Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı"

NE OLMUŞTU?

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili o dönem basına da yansıyan 'İhanet' ve 'şiddet' iddialarıyla yollarını ayırmıştı.

Damla Ersubaşı'nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi'ne başvurarak 'velayetin değiştirilmesi' davası açmıştı.

Keser'in avukatı Burçem Akkoç dilekçede, "Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler vermiştir.

Çocuklar annelerinin bu durumundan haberdar olduğu için velayetlerinin değiştirilerek babalarına verilmesini istiyoruz" demişti.

Mahkeme, Keser'in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetini Ersubaşı'ndan almıştı.