Gündem
12 Şub 2011 14:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

DAILY MAIL'DEN 10 YILIN EN BÜYÜK KAMPANYASI!

Daily Mail son 10 yıldaki en büyük reklam kampanyasını başlattı. M&C Saatchi tarafından hazırlanan kampanya, “Upgrade” (iyileştirme) adını taşıyor.

İngiltere’nin tabloid gazetesi Daily Mail, son yılın en büyük reklam kampanyasına start verdi. 

M&C Saatchi tarafından oluşturulan ve pazar günü başlatılacak olan kampanya, televizyonda ve yazılı basında tüketicisiyle buluşacak. Reklam filmlerini buradan izleyebilirsiniz.
 
TV’de 5 reklam filmi, önceden piyasaya sürülen gazetelerin kendine özgü özelliklerine dikkat çekmek için yayına sokulacak.
 
Daiily Mail ve Mail on Sunday Pazarlama Kurulu Başkanı Roland Agambar “Heyecan veren şey Upgrade kampanyamızın sadece bir pazarlama stratejisinden ibaret olmaması. Bu bizim yazı işleri hırsımızı da içinde barındırıyor ve okuyucularımıza -düzenli ya da ara sıra- önemli olan şeyi yansıtıyor ve bu bizim reklam için merak uyandıran ifademizin bir göstergesi.” dedi.
 
M&C Saatchi Genel Başkanı Tim Duffy: “Mesaj basit ama güçlü – Daily Mail istek uyandıran biz gazete. Bu değerleri şık ve çarpıcı bir kampanyayla yansıttık.” dedi.
 
Ajansın reklam yazarı Joe Miller ve sinema yönetmeni Tristan Comelius, Blink tarafından üretilen kampanyanın gerisinde kaldılar. Mediavest medya planlaması ve satın alınması işleri ile ilgilendi. M&C Saatchi, 2008 yılınla gazetenin reklam ajansı olmuştu.
 

www.medyaloji.net

ETİKETLER
#Daily Mail