Gündem
06 Eki 2010 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

"DAHİ ÇOCUK OLMAKTANSA..." CEM YILMAZ'DAN BEDRİ BAYKAM'A ŞOK ÇIKIŞ!

Şener Şen'le birlikte oynadığı Av Mevsimi ile Aralık'ta sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz, Söz Sende'nin konuğu oldu.

Cem Yılmaz Av Mevsimi ile ilgili, "Çok teklif alan kimse olmadım. Komedi olunca değerlendirme daha acımasız oluyor. Av Mevsimi’ni izlerken duygu yoğunluğu oluyor. İsimler çok önemli. Sektörün dışından bir oyuncu olarak kendimi tabir ediyorum. Oyunculuğum tartışılır, ben rastladım tartışıldığına! Yavuz Ağabey ve Şener Ağabey’in olduğu bir filmde yer almak istemeyen kimse yoktur. Ben de o yoğun duygulardan kabul ettim. Elimden geleni yaptım." dedi.

"Bu projede çok çömezler vardı. Ustalar bize böyle bir imkan vermişler. Genelde bir önceki jenerasyonla şimdiki jenerasyonun kaynaştığı işler çok fazla yok." diyen Cem Yılmaz şöyle devam etti: 

"Bizim el yordamıyla onların filmlerini izleyerek o duygulara benzeyen, o film yapma duygusunun ortak çıkması hoşuma gitti. Mesela ben Gölge Oyunu’na özenerek Hokkabaz’ı oynadım. Meseleye bakışlarını, hele hele sizin duygularınızla benzeştiğini görünce çok mutlu oldum. Yaş tahtaya basmak istemiyorum. İyi filmler yapmak istiyorum."

Daha önce adını kullanarak alınan Facebook ve Twitter hesaplarını üzerine aldığını burada sadece duyuru yaptığını söyleyen Cem Yılmaz, "Sosyal paylaşım ne demekse! Eğer sosyalseniz ve paylaşımcıysanız anlam taşıyan şeyler. Ben komedyenim diye aynı zamanda sosyal ve paylaşımcı olduğumun zannedilmesi garip."

"Dahi çocuk olmaktansa daha iyi çocuk" olmanın önemli olduğunu kaydeden Cem Yılmaz, "Duygulu biri olmayı esprili biri olmaya tercih eden bir insanım" dedi.