Magazin
08 Eyl 2017 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:06

"Daha kötü görüntülerimiz var" demişti! Yeğen Burcu Başoğlu'ndan geri adım!

Daha önce eşine "Amcamla daha kötü görüntülerimiz var, rezillik çıkacak" diyen Burcu Başoğlu, amcası Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığını inkar etti.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeni Burcu Başoğlu'nun da ifade verdiği ortaya çıktı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Dün öğleden sonra avukatı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bir saat süreyle ifade veren Burcu Başoğlu Kabadayı'nın haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

DAHA ÖNCE "AMCAMLA DAHA KÖTÜ GÖRÜNTÜLERİMİZ VAR" DEMİŞTİ

Burcu Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı, olayların ardından hemen boşanma davası açmıştı. Kabadayı'nın ifadesine göre, "Eşim bana 'Amcamla daha kötü görüntülerimiz var, rezillik çıkacak' dedi" iadelerinde bulunmuştu. Kabadayı'nın avukatı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu'nun ilişkilerine dair "elimizde belgeler var" demişti.

MURAT BAŞOĞLU'NA YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLMİŞTİ

Geçen 31 Ağustos'ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifadesine veren Murat Başoğlu'na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.