Magazin
13 Şub 2023 17:06 Son Güncelleme: 13 Şub 2023 17:10

CZN Burak'tan takipçilerine Taha Duymaz isyanı!

Taha Duymaz'ın altında bulunduğu konuşulan enkazın başından paylaşımda bulunan CZN Burak, fenomen Taha Duymaz hakkında son bilgiyi paylaştı. Taha Duymaz'ın ablası ve kardeşinin de bulunduğu enkaz çalışmalarından paylaşımlarda bulunan CZN Burak daha sonrasında ise sosyal medyadan takipçilerine isyanda bulundu.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da enkaz altında kaldı. Günlerdir Taha Duymaz'ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden CZN Burak, son durumu paylaştı.

Taha Duymaz'ın ablası ve kardeşinin de bulunduğu enkaz çalışmalarından paylaşımlarda bulunan CZN Burak daha sonrasında ise sosyal medyadan takipçilerine isyanda bulundu.

"Lütfen biraz anlayış binlerce kişi var mağdur olan yakınını kaybeden, lütfen biraz anlayış" diyen CZN Burak kendisinin de Hataylı olduğunu ve yanında olması gereken akrabalarının da olduğunu dile getirerek sürekli Taha ile ilgili bilgi almak isteyen takipçilerinden anlayış istedi.

  

 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burak Özdemir (@cznburak)'in paylaştığı bir gönderi

'ARKADAŞIMIZI ÇIKARABİLMEK İÇİN BİNALARI TIRAŞLAMAK GEREKİYOR'

Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek hem yardım yapan hem de Duymaz'ın ailesine destek olan CZN Burak, çalışmaları sürdüren ekipten biriyle görüştü. Çalışmalarla ilgili bilgi veren görevli, "Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız" dedi.

TAHA DUYMAZ'IN AİLESİ ÖLÜM HABERLERİNE İSYAN ETTİ

Günlerdir haber alınamayan Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği iddiası da sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Çıkan haberlere isyan eden Duymaz'ın abisi ve ablası "Burada acımızı yaşayamıyoruz. Perişan durumdayız saçma sapan haberlerle bizi zor duruma bırakıyorsunuz" ifadelerini kullandı.