Magazin
23 Tem 2023 09:44 Son Güncelleme: 23 Tem 2023 09:55

CZN Burak'ın artık yüzü gülmüyor!

Sosyal medyada gülerek çektiği yemek videolarıyla ünlenen Burak Özdemir, kendisini dolandırdığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. İsmail Özdemir, "Deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptı" sözleriyle oğlunu hedef almıştı. Baba Özdemir'in çok konuşulan açıklaması sonrası 'CZN Burak'ın paylaşımlarındaki bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde dolandırıldığı iddiasıyla babasından şikayetçi olmuştu. 20 Temmuz'da Kanal D Haber'e konuşan İsmail Özdemir, oğlu hakkında sert açıklamalar yapmış, CZN Burak'ın deprem bölgesine yaptığı yardımlar için de 'reklam' iddiasında bulunmuştu.

"İÇİNDEN GELEREK YARDIM ETMEDİ"

Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir.

 "ANNESİNİN GENLERİNİ ALMIŞ"

Oğluna ve eski eşine tepki gösteren İsmail Özdemir, "Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu" ifadelerini kullanmıştı.

SON PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Babasının çok konuşulan sözleri sonrası fenomenden sosyal medya hamlesi geldi. İstanbul'da yeni restoran açmak için hazırlıklara başlayan CZN Burak, kendisine şöhret kazandıran videoların aksine son günlerde yüzünün gülmediği paylaşımlar yapıyor. Gülerek çektiği videolarla adından söz ettiren Özdemir, yaklaşık 50 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından peş peşe üzgün olduğu görüntüler yayınladı.