CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım

CZN Burak Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu ve babasının her zaman para olarak tutucu olduğuna değinerek ne kadar ünlenirse ünlensin babasının yanında maaşlı çalışan olduğunu söyledi. CZN Burak, babasıyla küslüğe giden sürece değinerek maaşlı çalışanken olan mal varlığını da açıkladı.

CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım - Sayfa 1

Son dönemde babasıyla yaşadığı sorunlarla anılan CZN Burak Armağan Çağlayan'a hayatını anlattı. Çocukluğundan beri babasıyla sorunlar yaşadığını ve annesine çok bağlı olduğunu belirten CZN Burak, sosyal medyanın ona olan getirisi kadar ondan götürdükleri de olduğunu ekledi.

112
CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım - Sayfa 2

Babasının yanında her zaman maaşlı eleman olarak çalıştığını ve ünlendiğinde dahi maaşla çalışıp ortaklık yaşamadığını ifade eden CZN Burak babasının hep maddi olarak tutucu olduğuna değindi.

212
CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım - Sayfa 3

CZN Burak tanınırlığı artınca şirketin adını değiştirdiklerini söyleyerek o dönem de maaş aldığını ifade etti.

312
CZN Burak ilk kez babasını anlattı: Hep maaşlı çalışandım - Sayfa 4

BABASI MAAŞ VERİYORMUŞ
CZN Burak yaşadıklarını anlatırken "2018 sonrası 2020'e kadar ben yine yanında çalıştım en fazla bir araba değiştirebildim, bir ev aldım, ablamla kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden ne gelirse yapıyorum. Çok takipçi olduktan sonra iyilik yapmayı seviyordum zaten durumum varken de yapmaya çalışıyorum. Biz yemek videoları çekiyoruz, yiyen var yemeyen var" dedi ve ekledi:

412