CZN Burak babası tarafından dolandırıldı! Lüks arabalarını satıp...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu. Babasıyla arasındaki tüm ilişkiyi koparan CZN Burak, garajındaki lüks araçları satıp sermaye yaptı. İşte CZN Burak'ın babasına karşı hamlesi...

CZN Burak babası tarafından dolandırıldı! Lüks arabalarını satıp... - Sayfa 1

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir sosyal medyada fenomen olan isimlerden biri. Daha önce bir davada aylık kazancını (30 bin TL) söyleyerek gündeme gelen CZN Burak ortağı olan babasıyla ters düştü.

115
CZN Burak babası tarafından dolandırıldı! Lüks arabalarını satıp... - Sayfa 2

Aslen Hataylı olan CZN Burak, deprem bölgesine elinden geldiğince yardım yapmaya çalışınca babasıyla arası açıldı. CZN Burak'ın babası yardımları engellemek istedi. Bunun üzerine ünlü fenomen harekete geçti.

215
CZN Burak babası tarafından dolandırıldı! Lüks arabalarını satıp... - Sayfa 3

Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu. Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ilk duruşma ise eylül ayında.

315
CZN Burak babası tarafından dolandırıldı! Lüks arabalarını satıp... - Sayfa 4

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyen CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekânlardan tabelaların indirilmesini talep etti.

415