Televizyon
04 Mayıs 2010 00:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

CÜNEYT ÖZDEMİR'E CANLI YAYIN ŞOKU! ÜNLÜ RESSAM YAYINI BAŞLAMADAN NEDEN TERK ETTİ?

5N 1K ilginç bir canlı yayın talihsizliğine sahne oldu. Dünyaca ünlü ressam Botero yayını başlamadan terk edince Cüneyt Özdemir ve ekibi şoke oldu...

CNN Türk ekranlarının gözde programı 5N 1K ilginç bir canlı yayın talihsizliğine sahne oldu.

Cüneyt Özdemir programa başlarken dünyaca ünlü ressam Fernando Botero’yu canlı yayında konuk edeceklerini duyurdu. 21. yüzyılın en çok merak uyandıran sanatçılarından Fernando Botero 4 Mayıs - 18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Pera Müzesi’nde eserlerini sergilemek amacıyla İstanbul’da bulunuyor. Ortaköy Esma Sultan yalısından canlı yayında programa katılması planlan ünlü ressam bütün planları alt üst ederken Özdemir ve ekibini de adeta şoke etti.

Botero basit bir teknik aksaklığı gerekçe göstererek yayını terk etti. Özdemir, kameraların yerini almasıyla Esma Sultan yalısına canlı bağlanacaklarını duyurdu. Hemen sonra ise ünlü ressam yayını terk etti. Özdemir hayretler içinde kalsa da Botero’nun sanatına dair anekdotlarla arkadaşlarına zaman kazandırdı. Ancak ünlü ressam ikna edilemeyince CNN Türk ekranlarında hayli zor anlar yaşandı. Özdemir sanatçıya olan hayranlığı ve saygısından olsa gerek yaşadığı zor anlara rağmen ’Ne yapalım, canı sağolsun’ demekle yetindi.

Özdemir reklam dönüşü olayı sıcağı sıcağına izleyenlere şöyle aktardı: Biraz önce kameranın karşısına geçti, kulaklığını taktı. ’Ya bu nasıl iş’ dedi ve kulaklığı çıkarttı. Arkadaşlarımız ikna etmeye çalışıyor. Bir televizyoncunun canlı yayında yaşayacağı en zor anları yaşıyoruz.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ