Gündem
05 Eyl 2023 11:55 Son Güncelleme: 05 Eyl 2023 18:13

Cüneyt Özdemir’den TRT’ye sert eleştiriler! ‘Bir tane canlı yayın vereceksiniz…’

2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçını yayınlayan TRT’ye sert eleştirilerde bulunan Cüneyt Özdemir, “Maçın tek kaybedeni Sırbistan değildi, bir de TRT vardı” dedi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçını yayınlayan TRT’ye sert eleştirilerde bulundu.

Sözlerine, “Maçın tek kaybedeni Sırbistan değildi, bir de TRT vardı” diyerek başlayan Özdemir, “Yahu bu nasıl yayıncılık, bu nasıl sunum. Bir tane bağlantıyı yapamadılar…” tepkisini gösterdi.

“KAÇ DEFA YAYIN KESİLDİ”

Yayın kesintilerine de değinen gazeteci, “Kaç defa yayın kesildi. Ben diyorum ki ‘Herhalde bende kesiliyor’. İnanamıyorum çünkü. Tek bir isteğimiz var, bir tane maçı canlı olarak doğru düzgün yayınlamak” ifadelerini kullandı.

“İKİ REKLAMA MI MUHTAÇ KALDI TRT”

“Lafa geldiği zaman kamu yayıncılığı yapıyorsunuz” diyerek maç sırasındaki reklamlara da değinen Cüneyt Özdemir, “Yahu o kadar dizi çektiriyorsunuz, her şey bitti de Avrupa Şampiyonası’ndaki iki reklama mı muhtaç kaldı koskoca TRT. Almayıverin reklamı da, ne kadar para kazandınız gerçekten merak ediyorum” tepkisinde bulundu ve sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanı’nı bağlayamadınız… Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takım kaptanını aradı, o anları bile canlı yayına veremediler. Arkada takım sular seller gibi İngilizce konuşuyor, bir tane çevirmen yok mu TRT’de. Bir kişinin aklına gelmedi mi ‘Burada İngilizce demeç verilebilir Türkçe’ye çevirelim’ diye…”

İşte Cüneyt Özdemir’in o açıklamaları…