Spor
05 Mar 2022 18:35 Son Güncelleme: 06 Mar 2022 07:54

Cüneyt Özdemir'den meraklandıran Fatih Terim paylaşımı! "Yakında bir sürprizimiz var"

Galatasaray’da başkanlığa hazırlandığı konuşulan Fatih Terim hakkında gazeteci Cüneyt Özdemir'den meraklandıran bir paylaşım geldi.

Galatasaray'dan şok bir şekilde ayrılan Fatih Terim hakkında dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Sosyal medyada çıkan haberlere göre; başkanlığa hazırlanan Fatih Terim'in Burak Elmas'ı koltuğundan etmek için bu tarz bir eyleme kalkışacağı ifade ediliyordu.

 Galatasaray'dan ayrıldığından beri ağzını bıçak açmayan ve hiçbir gazeteciye konuşmayan Fatih Terim ile ilgili Cüneyt Özdemir'den merak uyandıran bir paylaşım yapıldı.

 Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşıp "Fatih Terim ile ilgil yakında bir süprizimiz var…" notunu düşen Cüneyt Özdemir'in bu paylaşımı Galatasaraylı taraftarları meraklandırdı.

BAŞKANLIĞA SICAK BAKIYOR İDDİASI

 Galatasaray'da Fatih Terim'in olası bir seçimde başkanlığa sıcak baktığı iddia edildi. Fatih Terim, Ahmet Yüce Ocaklı ve bazı üyeler ile akşam yemeğinde buluştu. Terim, bu yemekte üyelerin başkanlık için taleplerini değerlendirdi. Galatasaray'ın mart ayında yapılacak genel kurulu sonrası Fatih Terim'in gelişmeler neticesinde başkanlığa aday olabileceği ifade edildi.