Cüneyt Özdemir'den Fulya Öztürk'e tavsiye! "Haberi anlat, kendini anlatma"

Askeri bölgeye giden Fulya Öztürk'ün canlı yayında kullandığı ifadelere tepki sürerken bir açıklama da gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, Öztürk'e, "Sen haberi anlat, kendini anlatma" dedi.

Cüneyt Özdemir'den Fulya Öztürk'e tavsiye! "Haberi anlat, kendini anlatma" - Sayfa 1

Sınır hattına giden CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün canlı yayında söylediği sözlere sosyal medyada bir kısmın tepkisini çekti. Canlı yayında "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" diyen Öztürk'ün konum bilgisi vermesine izleyiciler tepki gösterdi. 

15
Cüneyt Özdemir'den Fulya Öztürk'e tavsiye! "Haberi anlat, kendini anlatma" - Sayfa 2

Öztürk ise eleştirilere yanıt olarak "Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım…

25
Cüneyt Özdemir'den Fulya Öztürk'e tavsiye! "Haberi anlat, kendini anlatma" - Sayfa 3

Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi" dedi.

35
Cüneyt Özdemir'den Fulya Öztürk'e tavsiye! "Haberi anlat, kendini anlatma" - Sayfa 4

Fulya Öztürk'ün gündem olmasını Cüneyt Özdemir de programında masaya yatırdı. Özdemir, "Fulya Öztürk çalışkan bir kardeşimiz" diyerek şunları söyledi: "Ben editörü olsam Fulya'yı kenara çekip derdim ki; Fulya bak sen gazetecisin haber önde olacak sen önde olmayacaksın derdim. Kardeşi olarak söylüyorum bazen çok öne çıkıyor bu ödediği fatura da onun faturası oluyor. Sen haberi anlat, kendini anlatma çok fazla kendi duygularını anlatıyorsun bir anda sen konuşulmaya başlıyorsun. Bu gazeteciliğin en cazibeli ve en tehlikeli yerlerinden bir tanesidir."

45