Gündem
22 Ağu 2022 20:51 Son Güncelleme: 23 Ağu 2022 10:23

Cüneyt Özdemir’den 6'lı masaya şok aday tepkisi! "O tek adam da sen değil misin tek adam?"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında yayınladığı videoda altılı masaya tepki gösterdi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugün youtube'da yaptığı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu altılı masaya Cumhurbaşkanı adayı konusunda tepki gösterdi.

Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı olanlar ve Erdoğan yanlısı olanlar şeklinde iki grubun olduğunu ifade eden Özdemir, altılı masaya mahkum edilmeyi de eleştirdi.

Bugün yayında değerlendirmelerde bulunan Cüneyt Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“BİZ BUNA MAHKUM DEĞİLİZ, HAYAT BUNDAN İBARET DEĞİL”

"Türkiye'deki siyaset tek bir dinamik üzerine. Erdoğan'a karşı olanlar ve Erdoğan'ın yanında olanlar. Biz üçüncü taraftayız. Biz buna mahkum değiliz, hayat bundan ibaret değil. Bir yol daha var yepyeni, taze, genç, eğlenceli.

“EŞEK GİBİ GELİP BİZE OY VERECEKSİNİZ”

Finlandiya'nın zımba gibi genç bir başbakanları var. Kime oy vereceksiniz? Eşek gibi gelip bize oy vereceksiniz. Neden? Çünkü biz Erdoğan'a karşıyız. Peki sizin lideriniz kim? Önemli değil aramızdan birini seçeceğiz, siz de gelip eşek gibi bize oy vereceksiniz. 'Abi adaylar var biz birilerini istiyoruz.' Hayır biz kimi istersek ona vereceksiniz. Erdoğan'dan kurtulmak mı istiyorsunuz bize mahkumsunuz. Bunun adı bu. Bize de sorsanız hani. O sizi ilgilendirmez, oraya ceketimizi koysak oy vereceksiniz.

“O TEK ADAM DA SEN DEĞİL MİSİN TEK ADAM?”

Böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Bu kadar aptal mısın sen ya? Sorgusuz sualsiz neden? Mahkum olduğumuz duruma bakar mısınız? Sabah Erdoğan'la yatıyorsun, akşam Erdoğan'la kalkıyorsun. Bu ülke nereye gidecek, nasıl bir teknolojik devrim olacak, 20 yıl sonra nasıl bir dünya hayali kuruyoruz? Parlamenter sisteme geçeceğiz, bir şey tutturmuşlar. Olmayacak bir hikaye. Sistem kilitlenmiş bir defa. Bu insanlar mecburen gittiler, size oy verecekler. Ne farkınız var ki? O tek adam da sen değil misin tek adam? Bu mu bizim önümüzdeki tek alternatif. Başka bir dünya da var. Başka bir siyaset mümkün. Hiçbir şeye mahkum değiliz. Zimmetlediler mi sizi o partiye ya da bu partiye."