Televizyon
09 Haz 2015 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Cüneyt Özdemir stüdyoyu bastı, Ahmet Hakan ti'ye aldı! Melih Gökçek gibisin valla!

Ahmet Hakan ve Mirgün Cabas programı açarken Kanal D'nin ekran yüzü Cüneyt Özdemir stüdyoyu basınca canlı yayında ilginç diyaloglar yaşandı.

CNN Türk seçim özel yayınını Mirgün Cabas, Ahmet Hakan ve Emin Çapa sundu. Ahmet Hakan ve Mirgün Cabas programı açarken Kanal D'nin ekran yüzü Cüneyt Özdemir stüdyoyu basınca canlı yayında ilginç diyaloglar yaşandı.

SİZLER HANCI BEN YOLCU

Mirgün Cabas'ın Ahmet Hakan'a "geçen sene burada, benim yerimde Cüneyt vardı, programı onunla yapmıştınız..." demesi üzerine Ahmet Hakan "evet Cüneyt gitti, sen geldin. Sizler yolcu ben Hancı gibi görünüyorum, onu söyleyeyim" diye yanıt verdi.

Mirgün Cabas'ın bu sözlere "öyle mi diyorsun... Yoksa insanlar yanından geçip gidiyor, terfi ediyor, yükseliyor mu?" diye yanıt verdiği sırada Cüneyt Özdemir de stüdyoya daldı.

MELİH GÖKÇEK GİBİSİN VALLA!

Ahmet Hakan, stüdyoyu basan ve izleyenler kadar Cabas'ı ve kendisini de şaşırtan Cüneyt Özdemir'e, 'Melih Gökçek gibisin valla, ne zaman nereden çıkacağın belli olmuyor' dedi.

20 SENEDİR İLK KEZ AYNI STÜDYODAYIZ

Özdemir'in "gıybet yapılacaksa gelir yayına girerim" diyerek katıldığı sohbet Mirgün Cabas'ın "20 senedir ekranlardayız ikimiz de. Ama herhalde ilk kez aynı stüdyoyu paylaşıyoruz." demesi ile devam etti.

Cüneyt Özdemir "tarihi bir an. İlk kez aynı stüdyoda bir araya geliyoruz. Üstelik aynı okulda okuduk Mirgün ile... İletişim Fakültesinde."  yanıtını verdi.

Canlı yayında üçlü arasında kısa süreli bir sohbet yaşanırken Özdemir, "Sana Gökçek gibisin dediğim için kızmadın umarım" diye soran Hakan'a "artık bunu idare edeceğiz" diyerek cevapladı.