Medya
05 Mar 2021 00:13 Son Güncelleme: 05 Mar 2021 00:25

Cüneyt Özdemir, FETÖ'cü Emre Uslu'yu yerden yere vurdu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD'ye firar eden FETÖ'cülerin Türkiye'yi karalama girişimine tepki gösterdi.

FETÖ'cüler New York'un en işlek caddelerinden Times Meydanı'na yer alan reklam panolarına, 'Stop Erdoğan' ilanı vererek Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlıklarını bir kez daha sergiledi.

FETÖ'nün kalemşörlerinden Emre Uslu ise konuyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak 'şiddet dışı mücadele' çağrısı yaptı.

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN ÇOK SERT TEPKİ
Uslu'nun o paylaşımını bugünkü YouTube programında yorumlayan gazeteci Cüneyt Özdemir, çok sert tepki gösterdi.

"Bu Emre Uslu denen adamda bir utanma, sıkılma ya da 'Ya dün biz bunlara ne yaptık bu ülkede, neler neler yaptık, kaç kişiyi cezaevine yolladık' gibi duygular hiç var olmadığı için bu tweetleri atabiliyorlar." diyen Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ve bu tweetleri okuyanlar zavallı bunlara inananlar mı diyeyim varsa alt tabanı 'Vay be demek diktatörlerle böyle mücadele ediyorlar' diyor mudur bilmiyorum."

"BUNU YAZAN ADAM ŞU ANDA TÜRKİYE'YE GİREMİYOR..."
Tweeti gördükçe sinirlendiğini kaydeden Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"'Şiddete bulaşmadan' yazmış. Bunu da büyük harflerle yazmış. Bunu yazan adam şu anda Türkiye'ye giremiyor. Çünkü Meclis'i bombalayan, özel harekat polislerini bombalayıp öldüren, sivil insanlara köprünün üzerinde kurşun sıkmaktan çekinmeyen bir örgütten arandığı için kaçmış durumda. Ve orada diyor ki 'Şiddete bulaşmadan' vay anasını sayın seyirciler ya...

Meşru ve demokratikmiş! Adamlar darbe girişimi yaptı ya. Hala büyük harflerle meşru ve demokratik yazıyor. Bunlar ciddiye alınacak adamlar değil"