Medya
30 Mayıs 2014 11:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Cüneyt Özdemir AKP medyasını bombaladı! Hükümeti maaşları pahasına....

Hükümete destek veren gazeteci ve yazarlara sert eleştiriler yönelten Cüneyt Özdemir "koca koca adamlar oturmuşlar saatlerce bir tweet'i tartışıyorlar. " dedi...

Radikal gazetesi yazarı Cüneyt Özdemir, AKP medyasına yönelttiği eleştirilerle gündemde.

HÜKÜMETİ MAAŞLARI PAHASINA SAVUNMAK YERİNE...

Özdemir, hükümete destek veren gazeteci ve yazarların köşelerinde ve televizyonda sürekli birilerini hedef göstermekle meşgul olduğunu savunduğu yazısında "hükümeti maaşları pahasına savunmakla görevli kalemlerin birçoğu düşünce üretmek yerine neden düşünce üretenleri itibarsızlaştırmakla uğraşıyorlar?" diye sordu.

İşte Özdemir'in yazısındaki ilgili bölüm:

NİYETİM HİÇ BİRİYLE TEK TEK POLEMİĞE GİRMEK DEĞİL

Niyetim hiçbiriyle tek tek polemiğe girmek değil. Zaten bana yapılan her türlü hakarete, dezenformasyona hatta yalana rağmen isimlerini anıp cevap bile vermiyorum. Yine de merak etmekten kendimi alamıyorum. Bugün yüksek maaşlarla hükümetin finanse ettiği gazetelerde, televizyonlarda konuşlandıran hükümeti maaşları pahasına savunmakla görevli kalemlerin birçoğu düşünce üretmek yerine neden düşünce üretenleri itibarsızlaştırmakla uğraşıyorlar?

NARGİLECİDE TOPLANIP KİMİ İTİBARSIZLAŞTIRSAK DİYE...

Tahminim kim hükümete bir eleştiri getirirse bunların hepsi bir nargilecide toplanıp, kimi nasıl itibarsızlaştıracaklarına karar veriyor ve başlıyorlar yaylım ateşine. Farklı gazetelerde farklı isimler ama nerede ise satırı satırına aynı isimlere yönelik benzer eleştiriler. Neden orijinal bir görüş ortaya atıp, tartışmak, gündem belirlemek yerine karşıtlarının gündeminin esiri oluyorlar?

HASAN CEMAL'İ DİLLERİNDEN DÜŞÜRMÜYORLAR

Mesela Nilüfer Göle’nin öğrencisi olamayacak çapta adamlar Nilüfer Göle’yi eleştiriyorlar. Hasan Cemal’in gazetecilik kalibresinin yakınından geçemeyecek isimler dillerinden Hasan Cemal’i düşürmüyorlar. Akademisyenleri, köşeyazarlarını, gazetecileri bıraktılar artık blogger'lara, tweet atanlara laf yetiştirecek kadar seviyelerini düşürmüş durumdalar.

KOCA KOCA ADAMLAR SAATLERCE TEK BİR TWEET'İ KONUŞUYOR

Aralarından birkaç ismi bunun dışında tutuyorum. Ak Parti'yi savunurken hâlâ meseleyi kişilere indirgemeyenler var neyse ki ama genele baktığınız zaman durum çok fena! Bazen zaplarken denk geliyorum koca koca adamlar oturmuşlar saatlerce bir tweet'i tartışıyorlar. Tek bir tweet'i! Sıradan bir blogger’ın yazdığı yazıyı aylarca dillerine doluyorlar. Yeni tek bir kelime yok. Farklı bir bakış açısı yok. Vasatlıkta tavana vuruyorlar.

EN KOMİK ÖRNEK NİLÜFER GÖLE'YE ELEŞTİRİLERİ OLDU

Bunun en komik örneğini son olarak Prof. Dr. Nilüfer Göle’yi hedef alan yorumlarında görüyoruz. Şu aralar yatıp kalkıp Nilüfer Göle’yi diline dolayanlar Göle’yi nasıl eleştiriyorlar biliyor musunuz? ‘Nilüfer Göle söyledikleri ile artık gündem yaratamıyormuş!’

A BE ŞAŞKIN...

A be şaşkın, günlerdir Göle’nin sıradan bir söyleşisini ne diye bu kadar tartışıyorsun o zaman!

AK Parti’yi farklı konularda zaman zaman eleştiriyoruz ama inanın bu vasatlığı hak etmiyor!

Üzülüyor insan...