Spor
03 Ara 2022 15:10 Son Güncelleme: 03 Ara 2022 15:16

Cüneyt Çakır ile ilgili kulis bilgisini paylaştı! 'Şaşırmayın'

UEFA'dan alınan özel izinle Çekya maçını yöneten Cüneyt Çakır aktif hakemlik kariyerini noktaladı. Milliyet yazarı Cemal Ersen Cüneyt Çakır ile ilgili kulis bilgisini paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı organizyona ile hakem Cüneyt Çakır Türkiye -  Çekya arasındaki maçın ilk 5 dakikasını yönetmiş ve kariyerini noktalamıştı. 

Kariyerinde 1679 maç yöneten Cüneyt Çakır için Milliyet gazetesi yazarı Cemal Ersen'den önemli bir iddia geldi. Milliyet yazarı, Çakır'ın iki sene içinde MHK Başkanı olabiliceğini satırlarına taşıdı.

İşte Ersen'in o yazısı:

Cüneyt Çakır duygusal bir jübileyle hakemlik kariyerini noktaladı. Şimdilerde gelecek vaat eden hakemleri izliyor. İzlemekle kalmıyor, deneyimlerini aktarıyor, tavsiyelerde bulunuyor ve MHK’ye bilgi veriyor. Son olarak Trabzon’a gitmiş. Kendisini sahada izlemeye alışmıştık ama o artık tribünde oturuyor.

Buradan söylüyorum; iki sene sonra Çakır’ı Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak görürsek şaşırmayalım. Karşı çıkıp kızanlar olabilir. Hatta yoluna taş koyanlar da...

Kusura bakmayın, aynı yüzleri görmekten bıktı insanlar. Sağdan saysan beş, soldan gitsen dört isim geliyor akıllara. Vizyon sahibi, kendini yetiştirmiş, camianın içinden gelmiş yeni yüzler gerekmiyor mu artık?