Medya
01 Haz 2022 10:02 Son Güncelleme: 01 Haz 2022 10:52

Cumhuriyet’ten üst düzey ayrılık haberi! ‘Bu, gazeteye üçüncü girişimdi…’

Cumhuriyet’ten üst düzey ayrılık haberi geldi. Üçüncü kez gazeteye dönen isim, “Bakarsınız dördüncü kez gelirim” mesajı ile veda etti.

Cumhuriyet gazetesinden üst düzey ayrılık haberi geldi. 2021 Aralık ayından bu yana Yayın Danışmanı olarak görev yapan Mustafa Sağlamer, gazete ile yollarını ayırdı.

‘GÖSTERDİĞİNİZ İLGİYE MİNNETTARIM…’

Ayrılık mesajında, “Sevgili Cumhuriyet çalışanları; çoğunuzu beş buçuk ay önce, kiminizi ise daha yakın zamanda tanıdım. Bu süre içinde göstermiş olduğunuz yakın ilgiye minnettarım” diyen Sağlamer, “Bu, gazeteye üçüncü girişimdi. Ayrılışlarım sırasında, yurtiçi ve dışındaki çeşitli kurumlarda görev yaptım. Yine öyle olacak. Bakarsınız dördüncü kez gelirim ve çoğunuz yine işbaşında olursunuz. Başarı ve sağlık dilerim” ifadelerini kullanarak çalışma arkadaşlarına veda etti.

MUSTAFA SAĞLAMER KİMDİR?

1977-1989 yılları arasında sırasıyla Ayrıntılı Haber, Ekspres, Milliyet ve Cumhuriyet gazetelerinde çalıştı. 1989 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Prof. Nurettin Sözen'in basın başdanışmanlığı görevinde bulundu. Kısa süreli Milliyet ve ikinci kez Cumhuriyet gazetelerinde hizmet verdikten sonra, 1995 yılında Show Tv haber müdürlüğüyle görsel medyaya transfer oldu. Ardından sırasıyla Cine5 genel yayın yönetmeni, ntv yayın koordinatörü, CNN Türk editörü, atv haber müdürü, Star Tv haber koordinatörü olarak çalıştı. Artı 1'in kuruluşunda görev alırken haber genel yayın yönetmenliğini de üstlendi. Son olarak Artı Tv'de çalışırken, Aralık ayından bu yana Cumhuriyet'te yayın danışmanıydı. Sağlamer televizyon programına halen devam ediyor.