Polemik & Kulis
11 Ağu 2015 08:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Cumhuriyet Gazetesi'ne taze kan! Vatan'dan ayrıldı Cumhuriyet'le anlaştı! (Medyaradar/Özel)

Can Dündar yönetimindeki Cumhuriyet Gazetesi atılımlara devam ediyor. Gazete bu kez Vatan Gazetesi’nden kısa süre önce ayrılan bir ismi daha kadroya kattı…

Cumhuriyet Gazetesi gayrimenkul ve inşaat konusunda; sektörde büyük tecrübesi olan başarılı iş kadınlarından Ceren Kumbasar ile el sıkıştı. Cumhuriyet’te gayrimenkul ve inşaat konusunda yazılar kaleme alacak olan Ceren Kumbasar kısa bir süre önce Vatan Gazetesi ile yollarını ayrılmıştı. Kumbasar Vatan’da ekonomi alanında bir köşeye sahipti.

Ceren Kumbasar kimdir?

Marmara Üniversitesi  İngilizce İşletme mezunu olan Ceren Kumbasar, stratejik pazarlama, konsept ve satış üzerine spesifik olarak inşaat sektörü için danışmanlık hizmeti veren Cube İstanbul Danışmanlık Firmasının kurucusu ve başkanıdır.

İş hayatında Soyak, Sinpaş ve Ağaoğlu gibi inşaat şirketlerinde müdür yardımcısı, yönetmen ve pazarlama müdürü olarak görev aldı.

Ceren Kumbasar, 2007 yılından bu yana Türkiye'de yabancı yatırımcılara yönelik olarak, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde inşaat projelerine danışmanlık sağladı. 2008 yılından bu yana gayrimenkul satışı ile ilgili birikimlerini eğitim ortamında paylaşmaya başlayan Ceren Kumbasar sektöre 300'den fazla eğitimli personel kazandırdı.

Bir dönem Hürriyet Emlak ekinde haftalık makaleler yayınlayan Kumbasar, yazılarına Vatan gazetesindeki köşesinde devam etti.

Kumbasar, İstanbul Genç Girişimciler Derneği, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Hür İşadamları ve Sanayiciler Derneği (HÜRSİAD), Genç iş adamları üyesi, Türk Konfederasyon Danışma Konseyi yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca Enerji Yeterlilikk Derneğinde danışmanlık yaptı.

Ceren Kumbasar, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

MEDYARADAR/ÖZEL