Gündem
17 Oca 2021 17:30 Son Güncelleme: 18 Oca 2021 09:02

Cumhurbaşkanlığı sözcüsünden Mesut Özil paylaşımı! "Evine, yurduna hoş geldin"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kalın, ''Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirmeye hazırlandığı Mesut Özil hakkında paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin bu gece Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi beklenirken transferle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan paylaşım geldi.

İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Evine, yurduna hoş geldin sevgili Mesut Özil” sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığını gizlemeyen Mesut Özil'in sarı lacivert kalplerini kullandığı emojisini alıntılayan İbrahim Kalın'ın attığı bu tweet, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Bu paylaşımın ardından sosyal medyada “SiyasetBahçe” etiketi gündeme oturdu. Binlerce tepki paylaşımı gelince etiket Türkiye gündeminde üst sıralara kadar yükseldi.

İşte o görsel:

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, bu gece saat 00.15'te İstanbul'da olacağı aktarıldı. Saatin hava koşullarına göre değişiklik gösterebileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mesut Özil'i Türkiye'ye getirecek olan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. TSİ 20.30'da İngiltere'nin başkenti Londra'da olması planlanan TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini 00.15'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirmesi bekleniyor.

Öte yandan Mesut Özil, sosyal medya hesabından memleketi Zonguldak'ın plaka numarası olan "67" paylaşımında bulundu. Bu paylaşım forma numarası olarak yorumlandı.

Ayrıca Fenerbahçe, Mesut Özil transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin, yeni transfer Mesut Özil' özel bir imza töreni yapacağı belirtildi. İmza törenin ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.