Medya
08 Ara 2011 09:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:07

CUMHURBAŞKANI GOLÜ ZART DİYE İPTAL EDİNCE SAHA KARIŞTI!

Hürriyet yazarı Yılmaz özdil, AKP'deki aykırı sesleri ve içinde bulunduğu son durumu yazdı.

İşte Yılmaz Özdil'in o yazısı

Oralardan iyi vurur

Altyapısından yetiştiği kulübünün bariz faullerine, dokuz kusurlu hareketlerine “devam devaamm” diyen Cumhurbaşkanımız... Bu defa, hayret şekilde, pozisyonu ofsayt olarak değerlendirip, zart diye golü iptal edince, saha karıştı.
*
E soruyorsunuz haliyle...
Takımda nooluyor?
*
İzah edeyim.
*
Gol ayağımız Abdullah...
Kalecimiz Recep’ti.
*
Maça fırtına gibi girdik. Abdullah fuleli adımlarla, zarif bilek hareketleriyle rakip defansın arasına dalıyor, Recep adeta lastik gibi uzuyor, sağ alt köşeden, sol doksandan filan, auta tokatlıyordu. İlk yarı 0-0 bitti. Dakika 66... Kendini unutturup, ceza sahası içinde topla buluşan Abdullah, sürpriz bi vole patlattı, goooolll! Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...
*
Gel gör ki, her zamanki gibi gevşedik, işi bitirdik diye lay lay lom gezinirken, dakika 89, zafer sarhoşluğumuzdan faydalandılar, şuuuttt, sağ çatala takıldı maalesef, Recep seyretti, 1-1.
*
Aman ha demeye kalmadan, 90 artı van münüst oynanırken, kaleyi görür görmez vurdular, Recep’in şaşkın bakışları eşliğinde, bu sefer sol çataldan ağlarımızda.
*
Hakem golü verdi...
Bitiş düdüğünü çaldı.
Santra bile yapamadık.
*
Abdullah ne şahane gol attı be diye sevindik.
Recep yedi, yenildik.
*
Ümit milli takımımızın, Ermenistan maçıydı bu... Neticede, bu iki arkadaş sayesinde, Avrupa Şampiyonası’na katılamadık, elendik.
*
Görünen o ki, bu sezon...
Formalar değişmiş.
Kaleye Abdullah geçmiş.
Recep santrfor olmuş.
*
Kaç kaç biter orasını bilmem ama, kendi kalene gol atarak Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı alsan bile, bu kadroyla Avrupa Şampiyonası’na katılamayacağımız kesin.