Gündem
26 Mayıs 2021 19:33 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2021 19:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni normalleşme mesajı! O tarihe işaret etti!

ABD merkezli şirketlerin üst düzey yöneticilerinin iştirakiyle çevrimiçi gerçekleşen toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haziran ayında yoğun bir aşılama kampanyası yürüterek, ülkemiz genelinde normalleşmeyi temin etmeyi hedefliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikalı şirketlerin üst düzey yöneticileriyle düzenlediği toplantıda konuştu. Toplantı kapsamında Türkiye'nin normalleşme adımlarına ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek ülkemiz genelinde normalleşmeyi temin etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li 20 şirketin yöneticileri ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikalı iş insanlarına seslendiği konuşmada, Türkiye'deki normalleşme adımlarıyla ilgili de konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek ülkemiz genelinde normalleşmeyi temin etmeyi hedefliyoruz. Dünyada birçok ekonominin adeta durma noktasına geldiği dönemde biz hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızı sürdürdük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde:

Bugün daha çok sizleri dinlemek, ortak yatırım fırsatlarını değerlendirmek arzusundayım. Malumunuz olduğu üzere küresel ekonomi koronavirüsten dolayı son asrın en sancılı dönemini yaşıyor. Dünya ekonomileri birkaç istisna dışında çok ciddi daralmalar yaşadı. Bilhassa havacılık, turizm, hizmetler sektöründe faaliyet gösteren şirketler salgına karşına alınan kısıtlamalardan olumsuz etkilendi. Bu dönemde güçlü sağlık altyapısının değerini hep birlikte gördük.

"HAZİRAN AYINDA YOĞUN BİR AŞILAMA PROGRAMIMIZ OLACAK"

Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek ülkemiz genelinde normalleşmeyi temin etmeyi hedefliyoruz. Dünyada birçok ekonominin adeta durma noktasına geldiği dönemde biz hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızı sürdürdük.