Gündem
15 Kas 2016 22:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul'a destek, Okan Bayülgen'e tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen TRT World kanalının tanıtım gecesinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen TRT World Tanıtım Gecesi'nde konuştu. Geceye TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibi katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek ödül töreninde dizi ekine yapılan saygısızlığa değinerek, "Az önce Diriliş ekibine de söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına hiç kafanıza takmayın. Siz milletin gönlünü kazandınız. Asıl ödül bu."

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YORUMU VE OKAN BAYÜLGEN'E TEPKİ

Az önce Diriliş ekibine de söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına hiç kafanıza takmayın. Yola devam edin. Bu millet sizi bağrına basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil, asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya. İşte asıl mükafat asıl ödül bu. Mesele budur.

"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer" diyoruz ya. Mesele bu. Onun için biz de sizleri alkışlıyoruz.

Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Bu denli artık gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Sıradan değil.

"BEYEFENDİ İZLEYEMEMİŞ"

Ama onlar, beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş.

Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz.