Gündem
09 Şub 2023 00:32 Son Güncelleme: 09 Şub 2023 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da: Endişe etmeyin, üzerimize düşeni yerine getireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini Hatay'ın ardından Adana'da sürdürdü. Enkaz başındaki vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, "Endişe etmeyin, üzerimize düşeni yerine getireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Hatay'da deprem bölgesine yaptığı ziyaretin ardından Adana'ya gelen Erdoğan, enkaz bölgesindeki vatandaşlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah sabırlar versin inşallah. Rabbimden ölenlerimize rahmet diliyorum. Tüm yaralılarımıza şifalar diliyorum. Hep birlikte dualarımızı yapacağız. Devlet olarak üzerimize düşen görev neyse bunları yerine getireceğiz. İnşallah 1 yıl içerisinde de bu konutları halledeceğiz, bitireceğiz.

Bunun yanında da bu ara dönemde de depremzede kardeşlerimize 10'ar bin lira ilk etapta inşallah vereceğiz. Hayırlısıyla bu süreci atlatacağız. Bugüne kadar mevcut depremleri, bu felaketleri nasıl atlattıysak, Van'da, Bingöl'de nasıl atlattıysak aynı şekilde Simav'da nasıl atlattıysak, Türkiye'nin değişik yerlerindeki en son Elazığ, Malatya, buralardaki depremleri nasıl atlattıysak hiç endişe etmeyin, inşallah bundan da kısa sürede kurtulacağız. Tabii ölenlerimiz, onlar şehadete yürüdüler. Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah" dedi.