Politika
13 Mar 2023 21:16 Son Güncelleme: 13 Mar 2023 21:22

Cumhur İttifakı'nda manifesto hazırlığı! HÜDA-PAR tartışmalarını gidermek için...

tv100 canlı yayınına katılan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, seçim ittifakları ile ilgili tartışmalı başlıklar için önemli kulis bilgilerini açıkladı. Gürel, HÜDA PAR ile işbirliği ve Yeniden Refah Partisi ile olası işbirliği noktasında kamuoyunda yaşanan tartışmaları giderebilmek için Cumhur İttifakı'nın manifesto hazırlığında olduğunu açıkladı.

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına katılan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, seçim ittifakları ile ilgili tartışmalı başlıklar için önemli kulis bilgilerini açıkladı.

HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılımı konusunda kamuoyunda yaşanan tartışmaları giderebilmek için manifesto hazırlığı olduğunu dile getirdi.

Deniz Gürel, şu bilgileri verdi, "Cumhur İttifakı olarak ilkelerin ve prensiplerin yer aldığı bir manifesto hazırlığı var. HÜDA PAR ile iş birliği ve Yeniden Refah ile olası iş birliği sonrasında insanların akıllarında soru işareti olmaması adına bir ittifak manifestosu yayınlayacaklar."