Çukur'un sezon finalinde görkemli gala!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam sezon finaliyle ekranlara geldi. Dizi ekibi final bölümünü muhteşem bir gala gecesiyle taçlandırdı.

Çukur'un sezon finalinde görkemli gala! - Sayfa 1

Pazartesi akşamları adını zirveye yazdıran Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çukur’un ikinci sezon finali görkemli bir gala gecesiyle gerçekleştirildi. Dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar’da “Çukur’da Umut Var” sloganıyla düzenlenen İkinci Sezon Finali Gala Gecesi’nde binlerce kişi final bölümünü tüm Çukur ekibi ile birlikte izledi. ‘Çukur’ oyuncularının ve pek çok müzisyenin, dizinin dillere dolanan şarkılarını söyledikleri konserle başlayan gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

125
Çukur'un sezon finalinde görkemli gala! - Sayfa 2

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın mekan sponsoru olduğu ve biletlerinin günler öncesinde tükendiği ‘Çukur’un İkinci Sezon Finali Gala Gecesi yıllar boyu unutulmayacak renkli anlara ev sahipliği yaptı. Sezon boyunca pek çok “ilk”i gerçekleştiren Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çukur’, 27 Mayıs akşamı “Çukur’da Umut Var” diyerek Kansersiz Yaşam Derneği ile bunlara bir yenisini daha ekledi.

225
Çukur'un sezon finalinde görkemli gala! - Sayfa 3

Ebru Akel Sancak’ın sunuculuğunda gerçekleşen özel gecede binlerce konuk ikinci sezon finali heyecanını beraber yaşadı. Yolu ‘Çukur’dan geçmiş tüm oyuncular, dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleşen Sezon Finali Galası’nda bir araya geldi.

325
Çukur'un sezon finalinde görkemli gala! - Sayfa 4

Gecenin başında dizinin tüm oyuncuları ve ekibi salona girmeden önce kırmızı halıdan geçip hayranlarıyla fotoğraflar çektirdi. Ardından basının karşısına çıkarak bu anlamlı etkinlikle ve sezon finaliyle ilgili duygularını paylaştı.

425