Televizyon
03 Ağu 2022 22:15 Son Güncelleme: 03 Ağu 2022 23:15

Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin yeni sezondaki dizisi belli oldu!

Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakteri ile adından söz ettiren ve Üç Kuruş dizisinde de rol alan ünlü oyuncu Necip Memili'nin yer alacağı yeni dizi belli oldu. Memili, "Bevery Hills, 90210" dizisinin yerli uyarlaması "Gelecek Uzun Sürer" adlı yapımda başrolde oynayacak.

Son olarak Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerini paylaştığı Üç Kuruş dizisinde rol alan Necip Memili'nin yeni projesi hayranları tarafından merak ediliyordu. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Necip Memili'nin yeni projesi belli oldu.

ÜNLÜ OYUNCULAR BAŞROLLERDE

Necip Memili , bir grup liseli gencin hikayesini anlatan 'Beverly Hills, 90210' uyarlaması 'Gelecek Uzun Sürer' kadrosuna katıldı. Tv100'ün haberine göre Memili dizide Harun rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Memili dizide Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora ile birlikte başrolü paylaşacak.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini Çukur ve Üç Kuruş'u da yazan Damla Serim'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak. Dizinin yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanması planlanıyor.