Gündem
03 Haz 2013 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

ÇUKUROVA MEDYA GRUBU'NUN YENİ BAŞKANINDAN İLK MESAJ!

TMSF'nin yönetimi devralmasının ardından Çukurova Medya Grubu Başkanlığı'na atanan Cengiz Özdemir çalışanlara bu mail'i gönderdi...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) el koymasının ardından geçen hafta göreve başlayan Cengiz Özdemir, Çukurova Medya çatısı altında çalışanlara ’Ben de sizden biriyim, gerekirse mutfakta olacağım’ mesajı verdi.

Özdemir, çalışanlara gönderdiği e-mail’de Çukurova Medya Grubu’nu hep birlikte satışa hazır hale getireceklerini bildirdi.İşte, Özdemir’in çalışanlara gönderdiği e-mail:

"Değerli Mesai Arkadaşlarım,Biliyorsunuz, Çukurova Medya Grubu olarak artık yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz.Bu dönem boyunca omuzdaşlık yapacağız. Ortak bir amacımız olacak. İşimizi en doğru biçimde yapmaya devam edeceğiz. Hepimizi etkileyen ve sonunda TMSF’nin müdahale etmek zorunda kaldığı sonucu doğuran bütün olumsuzlukları, birer birer ortadan kaldıracağız.Temel amacımız, son derece açık ve net olarak bilinsin ki, Çukurova Medya Grubu’nu en sağlıklı ve hızlı bir biçimde satışa hazırlamaktır.

TMSF bünyesinde bunu geçmişte bihakkın yaptık. Bugün de aynı titizlik ve başarıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.Sadece idari bir sorumluluk üstlenmeyeceğimi, sizden biri olarak, yeri geldiğinde mutfakta da olacağımı biliniz.Şuna emin olunuz: Çukurova Medya Grubu bu yeni dönemde çok daha başarılı ve etkili olacak, sonrasında ise satışa hazır hale gelecektir.Ve bunu birlikte yapacağız.Selam ve saygıyla, Cengiz ÖzdemirÇukurova Medya Grubu Başkanı"