Diziler
05 Mayıs 2019 12:23 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2019 13:43

Çukur'dan bir tanıtım daha! “İntikam mı istiyorsun, alacaksın!”

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı.

Akşın’ın ölümüyle sarsılan ve intikam ateşiyle yanan Celasun’un büyük bir kavgaya giriştiği ve Yamaç’a sert çıkışıyla izleyenleri şaşırttığı heyecan dolu tanıtımda Sultan, bir kez daha Meliha’nın karşısına çıkıyor.

Azer Kurtuluş, Çukur’a gelirken, ortaya dökülen paralar dikkat çekiyor. Nejat’ın, Uluç’un hain olduğunu söylediği tanıtım izleyenleri şoke ederken, bunu duyan Cumali’nin neler yapacağı merakla bekleniyor.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 31. bölümünde Yamaç ve Aliço ile Yücel arasındaki yüzleşmede Yamaç, başladığı yere geri dönerek Yücel’i elinden kaçıracak. Bu esnada İdris de Vartolu Salih’in mekanında ölen Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek.

Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.