Diziler
09 Eki 2020 08:47 Son Güncelleme: 09 Eki 2020 09:14

Çukur'dan ayrılan oyuncular yeni dizide buluştu! İşte Alev Alev'den 1. bölüm fragmanı

Show TV'de ekrana gelecek olan yeni dizi Alev Alev'de, Çukur'a veda eden oyuncular buluştu. Alev Alev dizisinde Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra, son olarak Çukur'da rol alan Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan da başrollerde oynayacak. Alev Alev dizisi 1. bölümden yeni fragman da yayınlandı.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Alev Alev'in 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerde oynadığı Alev Alev dizisinin yeni fragmanında, Çukur'un Azer'i Cihangir Ceyhan'ın sahnesi dikkat çekti. Çukur dizisine veda eden Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ise Alev Alev ile yeniden seyirci karşısına çıkacak. Alev Alev dizisi birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanıyor.

ÇUKUR DİZİSİNE VEDA ETMİŞLERDİ!
Alev Alev'le ekranlara dönmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, Çukur'da Yamaç'ın eşi Sena'yı canlandırmıştı. Güzel oyuncu, Çukur'a 2. sezon son bölümlerinde veda etmişti.

Çukur'un Azer Kurtuluş'u Cihangir Ceylan ile Mahsun rolünü canlandıran Berkay Ateş ise geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılmıştı.

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI
Birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanacak olan Alev Alev'in yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlenirken, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş kaleme alıyor.

 

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay yer alıyor.

 

ALEV ALEV DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek.

Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.