Televizyon
17 Ara 2019 08:46 Son Güncelleme: 17 Ara 2019 09:01

Çukur'da şoke eden final sahnesi! Ünlü oyuncu veda mı etti?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur ekrana gelen 80. son bölümüyle nefesleri kesti

Ay Yapım imzalı Çukur, 17 Aralık Pazartesi akşamı 80. bölümüyle ekrana geldi. Azer ile Yamaç arasındaki savaşın hızlandığı Çukur'un son bölümünde, Azer ve ortaklarıyla ilgili bilgiler almak için Reşit Feyzullah ile görüşmeye giden Yamaç, Selim ve Cumali büyük bir sürprizle karşılaştı.

Azer, Yamaç'ı arayarak kardeş acısını sende yaşayacaksın dedi ve Yamaç'ın gözü önünde Cumali'yi vurdurttu. Selim ve Yamaç ise kanlar içinde yerde kalan Cumali ağabeylerinin vurulmasıyla büyük şok yaşadı. Peki Cumali Koçovalı öldü mü? Cumali'yi canlandıran Necip Memili Çukur'dan ayrıldı mı? Bu soruların yanıtı Çukur'un 81. yeni bölümde belli olacak.

ÇUKUR'DA KEMAL'E VEDA
Çukur'un en sevilenlerinden biri olan Kemal'in ölümü tüm mahalleliyi derinden etkiledi. Aynı şekilde Kurtuluş ailesi de kardeşini Kadir'ini kaybetmişti. İki taraf da cenazelerini kaldırmak için buluştu. Çukur, İdris Koçovalı'nın "aile her şeydir" sözünü yeniden hatırlayarak yine bir araya geldi ve tek yumruk oldu.

 

VARTOLU VE MEDET, BERLİN'DE!
Vartolu Saadettin ve Medet, İdris Koçovalı'nın katilini bildiğini söyleyen Ziya'nın peşinden Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi. Berlin'de yolunu bulmak için Türkçe konuştuğunu duydukları bir gencin peşine takılan ikili, Berlin'in Türk mahallesi Kruezberg'e ulaştı.

 

Berlin'e Ziya'yı bulmaya giden Vartolu, amacına ulaştı. Ziya'yı sorguya çeken Vartolu, görüntülerin olduğu hafıza kartının Hans Zimmerman isminde tehlikeli bir adamda olduğunu öğrendi. Zimmerman Vartolu'dan, görüntüler karşılığında bir paketi Berlin dışına çıkartmasını istedi.

NEHİR VE YAMAÇ ROMANTİK ANLAR YAŞADI
Nehir, zar zor yakaladığı Yamaç'ı bırakmak istemiyor. Bir mekana girip eğlenen ikili sarhoş oldu. Yamaç, şarkı söylemek için sahneye çıktı fakat mekandakilerle kavga etti. Nehir, Yamaç'ı dışarı çıkarttı ve ikili romantik anlar yaşadı.