Diziler
22 Eyl 2019 09:29 Son Güncelleme: 22 Eyl 2019 09:37

Çukur'da ortalık karışıyor! "Benim oğlumun soyu kurudu!"

Show TV'nin fenomen dizisinin yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölüm (69. bölüm) 2'nci tanıtımı yayınlandı.

Makbule karakterine hayat verecek Meral Çetinkaya’nın ilk kez görüldüğü ve “Çukur sadece oğlumu benden almadı, torunlarımı da aldı. Benim oğlumun soyu kurudu!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Yamaç’ı sırtından bıçakladığı anlar izleyenleri şoke ediyor. Nehir ile Yamaç'ın yeniden karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Efsun da Yamaç’ı ilk kez görüyor. Hapishanede çıkan yangın merak uyandırırken Cumali, babasının intikamını almak için harekete geçiyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da ayrıca Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.