Televizyon
12 Şub 2019 10:35 Son Güncelleme: 12 Şub 2019 11:23

Çukur'da öldü sanılan o ismin yaşadığı ortaya çıktı!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan 52. bölümüyle nefes kesti. Çukur'da Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal'ın yaşadığı ortaya çıktı.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 11 Şubat Pazartesi akşamı ekrana gelen 52. son bölümünde hem iyi oyuncu diziye katıldı, hem de öldü sanılan bir karakterin yaşadığı ortaya çıktı.

Çukur son bölümde Karakuzular yeniden güçlenerek mahalleye geri dönerken, arkalarındaki gizemli kişinin kim olduğu da belli oldu. Çukur'da geçen sezon Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal'ın ölmediği ortaya çıktı.

TRT'de yayınlanan Halka dizisinde rol alan Burak Sergen'in önümüzdeki bölümlerde Çukur'a geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

YAMAÇ'TAN KARAKUZULAR'A SÜRPRİZ KARŞILAMA!

Yamaç’ın Çeto’nun teklifini kabul etmesi ile Mahsun ve Çeto adamlarıya Çukur’un sokaklarına geri dönüyor. Mahalleli ise gelmelerine tepki ile karşılıyor. Sokakta Sena’yı gören Mahsun ise donup kalıyor. Kahvede Karakuzular’ın gelmesini bekleyen Yamaç ise geç gelen Cumali ve Vartolu’dan geç kaldıkları için hesap soruyor. Yanlarında biriyle gelen Cumali ve Vartolu yanında getirdikleri adamın yetkili bir eski Karakuzu olduğunu söylüyor. Karakuzular’ın karşısında dimdik duran Yamaç olan bitene şaşırıyor.

 

Çukur’a geri dönen Karakuzular’ın ilk karşılamasını Yamaç yapıyor. Çeto’nun kendine yaklaştığını gören Yamaç, Çeto’nun gözü önünde Kemal’in omzuna dokunuyor. Çeto’nun rahat tavrı karşısında Cumali ve Vartolu gergin duruyor. İdris’in karşısına ilk kez çıkan Çeto ise İdris’e tekrardan Çukur’a dönme teklifini yaptırtıyor ama İdris bu teklifi kabul etmiyor.

 

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

Çukur yeni bölümde İdris Koçovalı, sonunda Çukur'a geri dönüyor. İdris Koçovalı, yanında Aliço'yla birlikte mahalleye girdiğinde sevgi gösterisiyle karşılanıyor.