Televizyon
16 Nis 2019 09:56 Son Güncelleme: 16 Nis 2019 10:06

Çukur'da nefes kesen final! Siyah yüzüklü onu da öldürdü!

Çukur 61. son bölümü ile nefesleri kesti. Çukur son bölüme Timsah ile siyah yüzüklü damga vurdu

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un 15 Nisan Pazartesi yaynlanan 61. son bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Çukur'da Sena'nın ölümünün ardından kendisine bırakılan notla şaşkına uğrayan Yamaç, siyah yüzüklü kişi tarafından akvaryuma kapatıldı. Ancak Yamaç ölmek üzereyken siyah yüzüklü kapağı açtı.

Çukur'a yeni katılan Ahmet Melih Yılmaz'ın canlandırdığı Timsah karakteri ise son bölüme damga vurdu. Yamaç'a ulaşmak isteyen Timsah, Cumali'yi kaçırdı. Diğer yandan ise siyah yüzüklünün, Baykal'ın yerine koyduğu kişi ortaya çıktı. Sahte Baykal öldürülmek üzereyken kaçtı ve mahalleye geldi. Yamaç'a tüm gerçekleri anlatmak üzere olan sahte Baykal dürbünlü tüfekle vurularak öldürüldü.

SİYAH YÜZÜKLÜ, YAMAÇ'I AKVARYUMA KAPATTI
Çukur son bölümde Yamaç, Yüzüklü’nü kendisine bıraktığı küpürler sayesinde Gül Pavyon’a gidiyor. Sena ile olan anıları gözünün önünden geçiyor. Sena’nın hayatını kaybettiği akvaryuma bu kez Yamaç giriyor. Yamaç’ın gözlerini kapadığı sırada Yüzüklü, akvaryumun kapağını kapatıyor. Sena’nın başlangıç olduğunu, daha çok görüşeceklerini söylüyor ve kapağı açıyor.

Yamaç, Meliha’nın yanına gidiyor. Meliha, fotoğraftaki adamın Edip isimli biri olduğunu, Gül Pavyon’da çalıştığı sırada kendisine takıntılı olduğunu anlatıyor. Meliha, hayatında sadece İdris’in olduğunu belirtiyor. Bu sırada İdris geliyor. Yamaç, Edip’i öldürenin İdris olduğunu, Edip’in oğlunun da intikam almak için Sena’yı öldürüp öldürmediğini öğrenmeye çalışıyor.

SAHTE BAYKAL ÖLDÜRÜLDÜ
Yamaç’ı arayan Sahte Baykal Çukur’a geliyor. Neler olup bittiğini bir an önce öğrenmek isteyen Yamaç koşturarak halı sahanın oraya gidiyor. Bu sırada Çukur’da olan Yüzüklü, Yamaç ve Sahte Baykal’ı gözetliyor. Yamaç’ın her şeyi öğreneceği sırada Yüzüklü, Sahte Baykal’ı vuruyor.

TİMSAH CUMALİ'YE NE YAPACAK?
Araba ile eve dönen Cumali, Timsah tarafından sıkıştırılıyor. Çukur’un çocukları Cumali’ye sorun olup olmadığını soruyor. Cumali, çocuklara eve gitmesini söylüyor ancak Timsah onları tutuyor. Timsah’a kendisini almasını söyleyen Cumali, çocuklardan birinin vurulduğunu görüyor. Timsah Cumali'yi kaçırarak bağlıyor. Cumali'ye ne olacağı ve nasıl kurtulacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.