Çukur ekrana ne zaman dönüyor? Yeni bölüm tarihi!

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’ evde çekilen, yeni bölümüyle Pazartesi günü ekrana dönüyor. İşte dizinin yeni bölümünden detaylar!

Çukur ekrana ne zaman dönüyor? Yeni bölüm tarihi! - Sayfa 1

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’ evde çekilen, yeni bölümüyle 20 Nisan Pazartesi günü ekrana dönüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümlerinin ekrana gelemediği haftalarda da sosyal medyada çok konuşulan dizi, sürpriz bölümüyle izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

110
Çukur ekrana ne zaman dönüyor? Yeni bölüm tarihi! - Sayfa 2

3 sezondur reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek senaryosu gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle çok konuşulan dizi ‘Çukur’, bu hafta oyuncuların ev ortamlarında çektiği, çok farklı bir bölümle ekranlara gelecek.


210
Çukur ekrana ne zaman dönüyor? Yeni bölüm tarihi! - Sayfa 3

Dizinin yeni bölümünde Yamaç’la ağabeylerinin arasındaki gerilime Vartolu’nun dahil oluşu ile Karaca ve Azer’in gizli ilişkisinde yaşanacakları izleyeceğiz.

310
Çukur ekrana ne zaman dönüyor? Yeni bölüm tarihi! - Sayfa 4

Virüs salgını sebebiyle çekimlerine ara verilen dizinin oyuncuları geçtiğimiz haftalarda ayrıca Çukur’un resmi Youtube kanalında hayranları ile buluşmuşlardı.

410