Televizyon
10 Nis 2021 01:05 Son Güncelleme: 10 Nis 2021 01:10

Çukur dizisinde bir ayrılık daha! Hangi ünlü oyuncu veda ediyor?

Çukur’da bir ayrılık daha yaşanıyor. En son Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka, diziden ayrılmıştı. Şimdi bir isim daha Çukur’dan ayrılıyor…

Show TV'nin fenomen yapımlarından biri haline gelen Çukur dizisinde ayrılıklar art arda gerçekleşiyor. Son olarak geniş bir hayran kitlesi bulunan Kubilay Aka'nın diziden ayrılmasının ardından bomba bir isim daha diziye veda ediyor. 

TV 100'de yer alan habere göre; Karaca ile yeni bir hayat düşleyen Celasun’un ölümü, dizinin takipçilerini de üzdü. İlk günden beri Çukur’da yer alan karakterin vedası da acı oldu. 

GENÇLERİN SEVDİĞİ İSİM

Mayıs sonunda final yapacak olan dizide Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yine başından beri hikayede yer alan bir başka karakterin de öleceği ortaya çıktı. Final öncesinde yaşanacak bu veda, diziyi takip edenleri de üzecek.

Zira Çukur dizisi ile tanınan ve oyunculuğu ile sosyal medyada da çok konuşulan, büyük bir hayran kitlesi edinen genç oyuncu Ece Yaşar da diziye veda edecek.