Televizyon
08 Kas 2017 22:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Çukur 4. bölüm fragmanı yayınlandı! İdris Koçovalı, Sena ile tanışıyor!

Çukur 4. bölüm ile 13 Kasım Pazartesi günü Show TV'de ekrana gelecek. Çukur'un merakla beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un dördüncü bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Hayata geri dönen İdris Koçovalı’nın Sena ile tanıştığı fragman heyecanı arttırırken, Sena’nın Yamaç’ın eşi olduğunu öğrenen İdris Koçovalı’nın tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor. 

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen üçüncü bölümünde silahlı saldırıdan kaçan Yamaç, Sena’yı tehlikelerden korumak için zorla babaevine getirdi. Yamaç, Vartolu ile tarafsız bir hakemin eşliğinde konuşarak meseleyi çözmek istedi. Yamaç ve Vartolu’nun, Çukur’un en tehlikeli adamlarından Baykal’ın (Burak Sergen) şahitliğinde karşı karşıya geldiği dakikalarda gözler iki tarafa çevrildi. İkili, ateşkes sağlanmış gibi gözükse de suların durulmayacağının sinyallerini de verdi. Sultan tarafından istenmeyen kişi olarak görülen Sena ile Sultan arasındaki söz düellosu ise tansiyonu yükseltti. “Oğlum bir hata yaptı. Yıllardır bizden ayrı yaşadı ama şimdi döndü. Fazla uzun sürmez, o yüzden kendini alıştır. Sonra çok üzülürsün” diyen Sultan’a aynı sertlikte karşılık veren Sena, gerilimi artırdı. İdris Koçovalı’nın gözlerini açtığı final sahnesi ise heyecanı doruk noktasına çıkardı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan Sarıkaya ve Berk Pamir eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 13 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

İşte Çukur"un 4. bölüm fragmanı;