Çukur'un 3. sezon bombası ortalığı karıştırdı

Show TV'nin fenomen olan dizisi Çukur'un 3. yeni sezonu ile geri sayım başladı, çekimler başlıyor. Ay Yapım yeni sezon için öyle bir isimle anlaştı ki, sosyal medya karıştı. Peki Çukur'un yeni sezonuna dahil olacak isim kim?

Çukur'un 3. sezon bombası ortalığı karıştırdı - Sayfa 1

Unutulmaz bir sezon finali ekranlara ara veren Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur'un yeni sezon bombası patladı. 26 Ağustos'ya yeni sezon çekimlerinin başlayacağı diziye öyle bir isim geliyor ki, Ay Yapım o isimle imzayı attı.

110
Çukur'un 3. sezon bombası ortalığı karıştırdı - Sayfa 2

Medya kulislerinde dolaşan bir haber ise dizinin hayranlarını ikiye böldü. İddialara göre Ay Yapım yeni sezonda dizinin müzikleri için MERO'ya teklif götürdü ve MERO bu teklifi kabul etti.

210
Çukur'un 3. sezon bombası ortalığı karıştırdı - Sayfa 3

Aslen Adanalı olan Almanya'da yaşayan ve dünya müzik listelerini alt üst eden MERO'nun Çukur kadrosuna katılması dizinin hayranları ikiye böldü. Şu sıralar Olabilir şarkısı ile Türkiye'de de büyük ses getiren MERO, verdiği bir röportajda Çukur dizisini hayranlıkla izlediğini belirtmişti.

310
Çukur'un 3. sezon bombası ortalığı karıştırdı - Sayfa 4

İddiaları güçlendiren bir diğer paylaşım ise geçtiğimiz günlerde MERO'dan geldi. Gerçek adı Enes Meral olan 19 yaşındaki Rapçi, Geçtiğimiz gün Instagram hikayesinde de Ay Yapım’ı paylaştı. MERO bu sezon Çukur dizisiyle birlikte Türkiye gündemine oturmaya devam edecek.

410