Televizyon
23 Kas 2018 08:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 10:30

Çukur'da Mahsun'un Yamaç ve Sena planı! Kimi vuracak?

Çukur dizisi yeni bölümüyle yine bomba gibi geliyor...

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölüm (44. bölüm) tanıtımı yayınlandı.

Öfkeden deliye dönen Mahsun’un “Yamaç mahalledeymiş ben bu adamı indiririm. Benim dediğim mahallede dolaşmayacak, benim olana el uzatmayacak. Onun olanı da alırım!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, hastaneye kaldırılan Saadet’e neler olacağı merakla bekleniyor. Meliha’nın İdris’e attığı tokat gerilimi yükseltirken, Sena ve Yamaç’ı birlikte gören Mahsun sinirlerine hakim olamıyor. Yamaç’ı izleyen Mahsun’un çektiği silah ise heyecanı tırmandırıyor.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 10. Bölümünde Salih, Koçovalılar arasındaki köprüleri yıkarak Çeto’nun istediği şeyi yapmak üzere harekete geçti ve eski günlerdeki gibi Vartolu Sadettin olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak Saadet’e ulaşmak için yaptığı plana rağmen hastane odasında Saadet yerine Çeto’yu bulması onun için büyük hayal kırıklığı oldu. Çeto ve Mahsun’un kendilerini ele vereni bulmaya çalıştıkları bölümde Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmadı ve Karakuzuların yeni planını öğrenmek için onu köşeye sıkıştırdı. Kusursuz planını devreye sokarak Karakuzuların teslimatı sırasında baskın yapan Yamaç, gözlerin Ersoy’a çevrilmemesi için onu yaralayarak Çeto ve Mahsun’un şüphe oklarından onu kurtardı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

İşte, Çukur 44. bölüm fragmanı;