Polemik & Kulis
25 Ağu 2010 12:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

CÜBBELİ HOCA'DAN HINCAL ULUÇ'A ''SÜNNETSİZ'' CEVABI! (VİDEO)

Hıncal Uluç'un "sünnetsiz" dediği Cübbeli hoca Uluç'a bakın nasıl cevap verdi...

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç ile Cübbeli Ahmet Hoca arasındaki "sünnet polemiği"nde söz sırası bu kez Cübbeli’deydi. Cübeli Flash TV ekranlarından Sabah yazarı Hıncal Uluç’a öyle bir yanıt verdi ki...

Herşey Cübbeli Ahmet Hoca’nın Ramazan için program yaptığı Flash TV’de ’Dövme haramdır’ şeklindeki sözleri üzerine sert bir yazı kaleme alan Sabah yazarı Hıncal Uluç’un "o zaman Cübbeli Ahmet Hoca sünnetsiz olabilir" diye yazması ile başladı.

CÜBBELİ HOCAM SÜNNETSİZ OLMALI

Uluç, köşesinde "Kerameti kendinden menkul Cübbeli Ahmet Hoca dövme için "Haramdır, günahtır. Dövme yapan, yaptıran, saç ekleten, dişlerinin ucunu törpületen, kaş şeklini değiştiren Allah’ın yarattığı sureti değiştirenler olarak geçer. Hepsi haramdır, üzerlerinde lanetlik vardır" buyurmuş.’ diye yazan Uluç, ’Yani Allah’ın yarattığı şekli değiştirmek, günah, haram ve lanetlik.. Cübbeli Hocam sünnetsiz olmalı!.." sözlerini kaleme almıştı.

CÜBBELİ’DEN ÖYLE BİR CEVAP GELDİ Kİ


Uluç’un bu sözleri üzerine Cübbeli’den cevap gecikmedi. ’Bunları söylediğine göre kendisi sünnetsiz olmalı’ diyen Cübbeli Hıncal Uluç’a verdi veriştirdi.

İŞTE CÜBBELİ'NİN O SÖZLERİ: