Gündem
28 Mar 2024 17:47 Son Güncelleme: 28 Mar 2024 17:54

Cübbeli Ahmet'ten Yeniden Refah'ı kızdıracak açıklama

İsmailağa Cemaati'nden kovulan Cübbeli Ahmet, yakın olduğu Yeniden Refah Partisi'nin genel başkanı Fatih Erbakan'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

İsmailağa cemaatinden resmen kovulan Cübbeli Ahmet olarak tanınan bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhur İttifakı’nın dışındaki partileri desteklemenin ‘caiz’ olmadığını söyleyerek, Cumhur İttifakı’nı desteklemenin ‘vacip’ olduğunu öne sürdü.

Cumhur İttifakı partilerini sıtmaya benzeten Cübbeli Ahmet, “Cumhur İttifakı’nda da bazı yanlışlar var. Herkes de dört dörtlük memnun değil. Ama burayı tercih etmediğin zaman bu sıtma, burayı tercih etmediğin zaman geliyor ölüm. Vaciptir ne demek? Başka yaparın, çıkarın yok. Mecbursun” dedi.

YENİDEN REFAH VE SAADET'E OY VERMEK CAİZ DEĞİL
Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından yaptığı vaazda, 31 Mart yerel seçimlerinde oyun kime verilmesi gerektiğini anlattı. Cumhur İttifakı’ndan ayrılan Yeniden Refah Partisi’ni eleştiren Cübbeli, “Ben onlara itham altında bırakmak istemiyorum. Çok şaibeler, laflar duydum. Hem yüksek seviyelerden de duydum. yani para pazarlıkları duydum, İran şeyi duydum, başka dolu şey duydum. Ben bunların hiçbirini delilsiz konuşamam. Bu iddiaları duyduğum halde bunların içeriklerini de biliyorum ama iddia boyutunda kaldığı için delillendiremediğim bir şeyi beyan edemem. Gelinen noktada CHP’yi kazandırmak demek eşittir DEM’i kazandırmak. DEM’i kazandırmak, terörü kazandırmaktır” dedi.

"MURAT KURUM’UN YÜZÜ NURLU"
Murat Kurum’un temiz bir adama benzediğini öne süren Cübbeli Ahmet, “Yüzü nurlu yani yüzünün nurunu da benim tespit edeceğim bir şey değil ama Projelerini dinledim. Bir buçuk iki saat bir kere konuşmasını bir kere dinleyebildim. Projelerini beğendim. Şeyi beğendim. Baktım yani azimli konuşuyor vesaire. Bir işler yapacağa benziyor. Bir ümitlendim yani İstanbul için” diye konuştu.