Gündem
19 Şub 2022 09:55 Son Güncelleme: 19 Şub 2022 10:09

Cübbeli Ahmet’ten Tarkan ve ‘Geççek’ çıkışı! ‘Dönemsel olarak manidar olmuştur…’

Cübbeli Ahmet, tv100’de katıldığı bir programda Tarkan’ın gündem olan ‘Geççek’ şarkısına dair çarpıcı yorumlarda bulundu.

Ertan Özyiğit'in moderatörlüğünde tv100'de yayımlanan Kayıt Dışı programının dün akşamki konuğu Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan, Ahmet Mahmut Ünlü oldu. Cübbeli Ahmet, Tarkan'ın çok konuşulan 'Geççek' şarkısını değerlendirdi.

"Tamamen sokak lafları, çarşı pazar. Ama toplumda alıcısı var. Niye bunu bir buçuk, iki senedir yazmadı bilmiyoruz. Millete bir teselli bahsetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun?" diyen Cübbeli Ahmet, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi seçimde şarkıyı hangi parti kullanacak? Bakalım bu telifi partilere kullandıracak mı bu da çıkacak.”

"NEDEN BENİ HDP SAHİPLENMEDİ?"

Cübbeli Ahmet ayrıca, “Ben de o kadar laf söylüyorum beni HDP hiç sahiplenmedi, seni sahiplendi. Yerli ve Milli bir iktidarı yıkmak istemek neden, Türkiye bölünmesin” şeklinde konuştu.

Dolar bulunur, vatan bulunmaz diyen Cübbeli Ahmet Hoca, şarkının sürecine dair Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturaları çıkışını hatırlatarak, "Dönemsel olarak manidar olmuştur. Neden bu zamana kadar çıkarmadı bilemeyiz tabii ama biraz garip" dedi. 

İşte o sözler…