Gündem
24 Şub 2015 16:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:04

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Hakan Fidan'a şok gönderme! "Bunlar özel yetiştirilmiş!"

Cübbeli Ahmet Hoca MİT Müsteşarlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adayı olan Hakan Fidan'a şok bir göndermede bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca İran rejimi ve Şia'ya yönelik ağır eleştiriler yönelttiği bir sohbeti esnasında isim vermeden MİT Müsteşarlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adayı olan Hakan Fidan'a göndermede bulundu.

Sohbetinde “Türkiye’nin gizli istihbaratlarını dış servislere vermeye çalışan ve halka zarar veren müsteşarlara karşı hükümet yetkililerini uyandır Ya Rabbi” duasında bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, “O ajanların rengini meydana çıkart Ya Rabbi! Ve onları ihraç ettir vazifelerden. Adaylıkları da onlara nasip eyleme Ya Rabbi!” şeklinde de beddua etti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın bu sözleri, Hakan Fidan hakkında daha önce bazı kesimlerce “İran ajanı olduğu” yolunda ortaya atılan iddiaları akla getirdi.

BUNLAR ÖZEL YETİŞTİRİLMİŞ

"Şia içimize girmiş, İran'ın Devrim Muhafızları cirit atıyor Türkiye'de, bütün sırları alıp, istihbaratı çalmışlar" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Bunlar bize bir şey yapamaz diyorlar, ama adamlar Yemen'de Şia ihtilal yaptı, hükümeti ele geçirdi. Yahu sen ne uyuyorsun Müslüman, bu sahabeyi sevmem diyenlerin hepsinin arkasında İran var. Bunlar özel yetiştirilmiş mamulat ya" diye konuştu.

"Bir süre sonra farkına varmadan bir de bakmışız ki İran'ın eline gemiş Türkiye" diyen Cübeli Ahmet Hoca, Yemen gibi Ehl-i Sünnet'in kalesi gitti, Türkiye'de Yemen’deki kadar alim yok ki. Ama buna rağmen Yemen Şiilerin eline geçti. Haberleri takip etme, dünyada neler oluyor bakma, gizli ajanların farkında olma ondan sonra gelsin devleti çökertsin Şiiler” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI MÜSTEŞARLAR NASİP EYLE

Cübbeli Ahmet, “Biz herşeyi takip etmek ve hükümet yetkililerini uyarmak zorundayız” diyerek yaptığı duada kullandığı ifadeler ise dikkat çekti:

“Allah'ım bizi yönetenlere hayırlı müsteşarlar nasip eyle. Bizi yönetenlerin yanında bulunup onları yanlış yönlendirmeye çalışan, onların seslerini kaydetmeye çalışan, onların gizli istihbaratlarını dış servislere vermeye çalışan ve onlara yanlış bilgi ve yönlendirme yaparak halka zarar vermeye çalışan müsteşarlara karşı onları uyandır Ya Rabbi! O ajanların rengini meydana çıkart Ya Rabbi! Ve onları ihraç ettir vazifelerden. Adaylıkları da onlara nasip eyleme Ya Rabbi!”